home
 
door wie
 
praktisch
 
 
reacties
 
contact
 
links
 

Praktisch

Groepslessen
In een groep met dansers van je eigen niveau leer je stapsgewijs de Argentijnse Tango. De groepslessen worden in de TangoSchuur te Warnsveld gegeven. De groepen zijn niet groter dan circa 7 paar; hierdoor is er alle ruimte voor individuele aandacht.

Naast onze vaste lessen geven wij op verzoek ook lessen op andere locaties. Voor actuele lesinformatie zie onze agenda en onze facebook pagina.

Individuele lessen
Je kunt ook individuele lessen volgen. Voor persoonlijke verdieping, of voor specifieke vragen. Individuele les is ook een goed alternatief wanneer wekelijkse lessen te veel voor je zijn naast alle andere activiteiten.
De kosten zijn afhankelijk van je wensen.

Workshops systemisch tangodansen
Je plek innemen, staan en gaan, leiderschap,  zijn thema's uit ons dagelijks leven. Tijdens de workshop krijgen de thema's op speelse wijze de aandacht die ze verdienen. Laat u verrassen hoe dicht de Argentijnse Tango en het opstellingenwerk van Bert Hellinger bij elkaar liggen.
Informeer naar actuele data.

Demonstraties en bijzondere gelegenheden
Wilt u een Tango-element tijdens een feest, uitje van het werk, of als omlijsting bij een maaltijd, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op over mogelijkheden en ideeŽn.Wij hebben jarenlange ervaring met demonstraties en werken met groepen in alle mogelijk denkbare samenstellingen,  grootte en herkomst. 

 

 


 

     
 

 

TangoLibre heeft een eigen ruimte, de TangoSchuur achter het woonhuis aan de Kerkhofweg 15 te Warnsveld (gemeente Zutphen)


telefoon 0575 515567     |     e-mail: tangoschuur@gmail.com


© vormgeving bart mendelson 2011